En E-CAD leverantör i hela Norden

Den 1 juli 2021 blir GATEline AB officiellt en del av den nordiska E-CAD distributören Nordcad. Det fortsatta arbetet kommer att ske under namnet Nordcad AB.

Fram till den 1 september 2019 var GATEline AB en oberoende distributör av Cadence produkter i Sverige, Finland och Estland och förvärvades därefter av den danska distributören Nordcad Systems A/S.

Sedan 2019 har företagen haft ett nära samarbete, och med 9 applikationsingenjörer och tekniker, står Nordcad rustade för att kunna hantera distributionen av designverktyg i Norden.

– Det faktum att Nordcad nu officiellt är ett och samma team innebär att vi tillsammans kan höja standarden för elektronikutveckling i hela Norden, säger Fredrik Jander, försäljningsdirektör på Nordcad AB. Tillsammans kan vi erbjuda våra kunder bästa tekniska support samt ett stort team av medarbetare med många kompetenser inom alla områden inom elektronikutveckling.

Nordcad-gruppen består nu av Nordcad AB i Sverige, Nordcad Systems A/S i Danmark, Grönland, Färöarna och Island, Nordcad Oy i Finland och Estland, Nordcad AS i Norge

Comments are closed.