ElektronikGolfen 2015

Nu är det dags för den 18:e upplagan av ElektronikGolfen, i år spelas den 2 juni på Riksten GC i södra Stockholm. 1998 genomfördes den första tävlingen och efter 15 år överlät Elektronik i Norden tävlingen till Stockholmsmässan och Branschorganisationen Svensk Elektronik med projektet S.E.E. Detta är golftävlingen som av många i branschen är ansedd som årets roligaste tävling.
S.E.E., Branschorganisationen Svensk Elektronik, årets sponsorer och mediepartnern Elektronik i Norden presenterar nu det 18:e årets tävling. Kom och träffa branschens golfare under en dag på en av Stockholms bästa golfbanor.
Tävlingen är öppen för alla i branschen och anmälningslistan har raskt börjat fyllas. Tävlingen har under åren spelat på många olika banor runt Stockholm.
Företag eller organisationer inbjuds vara hålvärd. Få möjlighet träffa alla deltagare under lättsamma former, då ni som sponsor förfogar över ett eget hål under hela tävlingen.  Det är fritt att visa upp produkter och att dela ut ”give aways”. Hålsponsorera kan även välja att bjuda in till egna tävlingar i tävlingen. Det kan vara närmast hål eller längsta drive.
Vid intresse av att delta som spelare eller sponsor på Elektronikgolfen 2015, skicka ett mail till: see@stockholmsmassan.se

Comments are closed.