Dream Broker öppnar Sverigekontor

Det finländska mjukvaruföretaget Dream Broker, som erbjuder online-videolösningar för företag, tar nu steget utanför Finland och då står Sverige först på tur.

Ambitionen är att erbjuda företag lösningar och lokal expertis på den snabbväxande marknaden för online-videotjänster. Därigenom vill Dream Broker etablera sig som en av de marknadsledande aktörerna även i Sverige.

Dream Brokerss produkt är en webbaserad programvara för produktion, redigering och delning av onlinevideor. Programvaran uppges möjliggöra effektivare utbildning, inlärning och kommunikation. Verksamheten i Sverige leds av landschefen och vice verkställande direktören för dotterbolaget i Sverige, Kalle Valkama, samt Area Manager Mark Kyander.

– Vi har redan rekryterat två svenska toppsäljare och i slutet av året kommer vi att anställa fler medarbetare med en bakgrund inom försäljning och marknadsföring. Vår målsättning är att filialen i Sverige ska sysselsätta minst tio experter inom försäljning och marknadsföring vid slutet av nästa år, säger Kalle Valkama i ett pressmeddelande.

Comments are closed.