Delta och Parametric tecknar samarbetsavtal

Danska Delta Microelectronics meddelar att man tecknat ett samarbetsavtal med designhuset Parametric Engineering GmbH för att expandera sina asic-tjänster i Schweiz.

De båda bolagen kommer att erbjuda försäljnings-, teknik- och konsulttjänster avseende nyckelfärdiga asic-projekt till företag baserade i Schweiz.

– Dagens komplexa teknik för inbyggda system kräver en stark konstruktions- och verifieringskompetens för att ta en lösning från idé till massproduktion, säger Andreas Koschak, vd för Parametric Engineering. Genom att arbeta med Deltas team kommer vi att kunna erbjuda schweiziska företag direkt tillgång till asicdesign och tillverkningstjänster samt ett nära samarbete för att optimera kostnader och förkorta ”time to market”.

Deltas ”supply chain”-lösningar anpassas till varje kunds behov och volymer och består bland annat av upphandlingar av wafers, kapsling, komponenttester, lagring och distribution av integrerade kretsar. Delta driver en av de största testanläggningarna för mikroelektronik i Europa, enligt ett pressmeddelande.

Comments are closed.