App till Lidingöloppet

Även i år levererar Tata Consultancy Services (TCS) den officiella appen till TCS Lidingöloppet, som riktar sig till såväl löpare som till åskådare som vill följa tävlingen. En annan nyhet är TCS Trail, ett 50 meter långt parallellspår till den vanliga banan riggat med kameror som fångar löparen från olika vinklar.

TCS är sedan 2016 titelsponsor av Lidingöloppet, som i år går av stapeln den 23–25 september på Lidingö i Stockholm. Företaget är dessutom teknikpartner till loppet och har därför tagit fram appen TCS Lidingöloppet 2022 med flera funktioner och tjänster för de som vill delta i loppet, både som åskådare och löpare. Utöver tracking-funktionen och möjligheten att se tidigare resultat kan man också ta del av viktig information inför, under och efter tävlingen.

De deltagare som väljer att springa det 50 meter långa parallellspåret TCS Trail kommer att få en personlig TCS Lidingöloppet-video. TCS Trail, som är beläget strax efter Lidingövallen, har ett flertal kameror som fångar löparna i olika vinklar som därefter sätts ihop till en personlig video med dem själva i huvudrollen. Deltagarna får videoklippet direkt efter målgången.

Comments are closed.