AllDisc – ny antennfamilj från Smartec

Smarteq lanserar en ny produkt under namnet AllDisc, en antennlösning för frekvensbanden 698-960 MHz och 1710-2690 MHz. Antennen bygger på samma plattformskoncept som Smarteqs ”SmartDisc”.

Alldisc är mönsterskyddad. Antennerna levereras i två olika utförande beroende på val på monteringsmetod och funktioner.

Med denna antennfamilj kommer vi att kunna erbjuda flera kombinationsmöjligheter som GPS/Glonass och WIFI. Vi har påbörjat försäljningen med gott resultat. Förutom att AllDisc riktar sig mot M2M-marknaden kommer Smarteq även att erbjuda AllDisc till husvagnar, båtar och fritidsändamål säger Johnny Hallberg, försäljningschef på Smarteq.

Smarteqs affärsidé är att sälja och utveckla antennsystem med de prioriterade marknadssegmenten Automotive, M2M och Consumer. Verksamheten är fokuserad på försäljning och utveckling av antennprodukter för OEM- och eftermarknaden.
Smarteq har egna resurser för produktutveckling, inköp och försäljning. Tillverkningen är i huvudsak utlagd till externa partners i Asien och Europa.
Smarteq har totalt 15 anställda i Sverige och Kina. Marknadsbearbetningen sker genom upparbetade försäljningskanaler globalt.

 

Comments are closed.