ACTE och NetComm i distributionsavtal

ACTE Solutions AB och australiensiska NetComm Wireless Limited har tecknat ett distributionspartnerskap för att driva lanseringen av trådlös maskin-till-maskin-kommunikation (M2M) i de nordiska länderna.

ACTE kommer att introducera NetComms Wireless M2M-teknologier på den nordiska marknaden. Samarbetet har som målsättning att leverera den öppna källkodsteknik som behövs för utvecklingen av M2M inom områden såsom hälso- och sjukvård, internetanslutna byggnader, energi, säkerhet och POS.

– ACTE är en ledande mervärdesdistributör och nyckelpartner på den nordiska marknaden och vi är glada att kunna kombinera NetComm Wireless toppmoderna M2M-teknologi med ACTE:s överlägsna förståelse av kundprojekt för att öppna upp större marknadssegment, säger Huub Robroek, säljchef för Europa, NetComm Wireless i ett pressmeddelande.

NetComm Wireless tillhandahåller en ny generation av fasta trådlösa enheter för 3G, 4G och bredband i glesbygd och kunderna finns bland Ledande telekommunikationsoperatörer, tjänsteleverantörer av kärnnätverk och systemintegratörer.

Comments are closed.