Annons

20 år och 90 000 datorer

JLT Mobile Computers, som utvecklar stryktåliga datorer för krävande miljöer, firar 20 år genom att leverera sin 90 000:e dator sedan företaget grundades med ett speciellt utökat 20-årigt serviceavtal.


tv Per Holmberg, VD JLT Mobile Computers. th Wojciech Szymulewicz, Operations Director, BCT Gdynia

Dator nummer 90 000 med 20-årigt serviceavtal levererades till Baltic Container Terminal (BCT) Gdynia, en del av den internationella hamnoperatörsgruppen ICTSI, vid en speciell ceremoni på mässan TOC Europe i London denna vecka.
Sedan starten 1994 har JLT vuxit till att bli en av Sveriges största PC-tillverkare genom tiderna med avseende på antal levererade datorer. Kunderna finns inom områden som borr- och gruvutrustning, entreprenadmaskiner, hamnar och andra logistiktillämpningar. Datorerna tillverkas i Sverige och levereras med 3 års garanti. Kunder kan också välja att köpa ett 3- eller 5-årigt ”No-Questions Asked” serviceavtal kallat JLT:Care.
Under sina 20 år har JLT tagit fram innovationer för utveckling av robusta elektroniksystem som skall stå emot stor mekanisk påfrestning och utmattning, skydda mot inträngning av fukt och damm, samt fungera i extrema temperaturvariationer.
– Vi är mycket stolta över att ha legat i framkant på marknaden för stryktåliga datorer sedan starten 1994, säger Per Holmberg, VD på JLT. Vårt 20-åriga ceremoniella serviceavtal är ett kvalitetslöfte såväl som en avsiktsförklaring att vara ledande i ytterligare 20 år.

Comments are closed.