Annons

Ultrakompakt fordonsmonterad dator

Från JLT Mobile Computers kommer en ny liten fordonsmonterad dator för logistikapplikationer. JLT1014P är en ruggad, fastmonterad dator för installation i små gaffeltruckar, på vagnar eller andra fordon där utrymmet är begränsat.

– I åratal har vår 12-tums JLT1214P-dator varit en av logistikbranschens mest betrodda och pålitliga arbetshästar, säger Per Holmberg, VD för JLT Mobile Computers Group. Med den nya 10-tums JLT1014P-datorn får våra kunder samma funktioner och prestanda i mindre storlek – perfekt för installation på trånga platser.

JLT1014P-datorn levereras med en standardskärm (400NIT) eller en praktiskt taget okrossbar 10,4-tums XGA-skärm med JLT PowerTouch-teknik som är fullt läsbar även i direkt solljus och utformad för att tåla de tuffaste miljöer (800NIT). Enheten är IP65-klassad, det vill säga dammtät och mycket motståndskraftig mot vatten, och kan användas i såväl extremt kalla som varma temperaturer. Den klarar strömförsörjning med brett inspänningsområde (9-36 VDC) och har ett internt batteri för skonsam avstängning i händelse av ett oväntat strömavbrott i fordonet.

Datorn är baserad på samma fyrkärniga Intel E3845-processor som i den större JLT1214P-datorn. Den är optimerad för Windows 10 LTSC och levereras med integrerade högkänsliga PIFA-antenner för tillförlitlig Wi-Fi- och Bluetooth-kommunikation i utmanande miljöer. GPS/GLONASS/BeiDou och 4G LTE mobilt bredband finns som tillval och säkerställer anslutning och positionering över stora områden.

JLT1014P har bland annat fyra USB-portar, ett Gigabit LAN-uttag, externa SMA-antennanslutningar samt en äldre typ av serieport – samtliga vinklade nedåt för enkel användning i alla typer av fordon. Det slitstarka solida aluminiumhöljet levereras med alla nödvändiga monteringshål för standardfästen och hållare.

Comments are closed.