Annons

Ny Life Science-kund till Prevas

QuickCool väljer Prevas till sin mjukvaruleverantör inför slutfasen och lanseringen av deras QuickCool System. Prevas kommer att spela en central roll i QuickCools fortsatta utvecklingsarbete.

En första uppgift blir att optimera, validera och verifiera mjukvaran till QuickCool System inför CE-märkning och lansering av den nya produkten. Därefter kommer Prevas att hjälpa till med underhållstjänster och vidareutveckling av deras framtida lösningar.
– Vi har gjort ett medvetet val att byta mjukvaruleverantör inför slutfasen av vårt utvecklingsprojekt, säger Fredrik Radencrantz VD på QuickCool. Vårt beslut känns rätt både utifrån ett kortsiktigt och långsiktigt perspektiv. De kortsiktiga fördelarna är flera, bl a det faktum att Prevas projektteam kommer att sitta tillsammans med vår egen personal, vilket känns både praktiskt och mer effektivt. Det kommer att underlätta de mjukvaruändringar som vi har planerat samt effektivisera vårt viktiga validerings- och verifieringsarbete. Det finns många synergivinster. Då vi även har valt Prevas som leverantör av underhållstjänster samt vidareutveckling av våra framtida system och lösningar, känns det även som en bra långsiktig lösning.

Comments are closed.