Annons

Nordiskt testforum söker talare

Årets NTF TestForum äger rum den 27 – 28 november i Snekkersten. Under de senaste åren har konferensen samlat 70 deltagande specialister i såväl Helsingfors som Tallin och Malmö.

03ntf

NTF TestForum äger rum årligen och och samlar deltagare från Skandinavien och Baltikum. Med focus på avancerad mätteknologi tar TestForum upp mätmetoder, utrustning, moduler/instrument, tillgänglig teknik och sätt att på bästa sätt genomföra test och mätningar.

I ett ”call for papers” uppmanar organisationen nu specialister att ge förslag till presentationer. De skall vara ca 20 – 25 minuter långa. Länken http://www.nordictestforum.org/cfp  ger information om hur man bör presentera sina idéer runt teknikämnen. Sänd in ditt första förslag före den 29 juni!

Just nu är NTF i huvudsak intresserat av produktionstest av mönsterkort, men organisationen är även öppen för andra förslag.
Nordic Test Forum etablerades under TestForum år 2001. En grupp från den norska elektronikindustrin hade då just slutfört ett tvåårigt projekt som man presenterade på Production Test. På denna konferens deltog även British Industry Test Forum vilket födde idén att forma en liknande organisation för den nordiska marknaden.

Den som är intresserad av att bli medlem i NTF kan bli det utan kostnad. Läs mer om detta på http://www.nordictestforum.org

 

Comments are closed.