Annons

Nominerad till IoT Security Product of the Year

AddSecure har nominerats till det prestigefyllda Detektor International Award-priset i kategorin ”IoT Security Product of the Year”. Vinnaren kommer att tillkännages vid en prisutdelning den 21 november
AddSecure har nominerats till Detektor International ”IoT Security Product of the Year” Award för AddSecure Link, en privat och säker IoT-kommunikationsplattform, där enheter kopplas upp via mobila nätverk och Internet.
– Vi är mycket glada över att ha blivit nominerade i IoT-kategorin, säger Stefan Albertsson, VD för AddSecure. Att bli nominerad är en stor framgång, speciellt med tanke på att AddSecure Link endast har varit på marknaden i ungefär ett år.
En av de största utmaningarna för alla som vill utveckla en IoT-lösning är att skapa en säker sådan. Med AddSecure Link är säkerhet inbyggt från början genom att automatisera uppbyggnaden av privata nätverk, som innefattar alla enheter som ska kommunicera. Nätverken är helt skilda från vanlig Internettrafik och stängda för obehörig
åtkomst.
Vinnaren kommer att tillkännages vid en prisutdelning den 21 november på Stockholmsmässan i samband med Sectech-utställningen.

Comments are closed.