Annons

Lyckad inspirationsdag

Smartare Elektroniksystems andra digitala inspirationsdag blev lyckad. Det digitala formatet fungerade alldeles utmärkt och lär nog fortsätta även efter det att pandemin släppt sitt grepp över resandet.


Johanna Hanning, RF Design Engineer – R&D hos Sivers IMA AB, beskrev ett par av företagets RFIC-projekt med extremt kompakta integrerade lösningar för bland annat 60 GHz-bandet.


Tisdagens inspirationsdag hade fokus på antenn, mikrovågor och THz-området. De tre inspirationsföredragen kom från Dr. Peter Almers, Acconeer AB, Johanna Hanning, Sivers IMA AB och Dr. Robert Rehammar, Bluetest AB, Brinja AB och Chalmers.

Och som sagt – det hela fungerade alldeles utmärkt. Organisatörerna hade ansträngt sig för att hålla ljud- och bildkvalitet på en tillräckligt hög nivå och presentationerna var lätta att se. Kanske självklarheter, men något som alltför ofta missas.

Jag återkommer med mera detaljer från innehållet. För ögonblicket nöjer jag mig med att ge en eloge till Smartare Elektroniksystem som har gjort en dygd av nödvändigheten.

Leave a Reply