Annons

IoT-säkerhet för Renesas RX

Från IAR Systems och Secure Thingz kommer nu Compliance Suite för Renesas RX. Compliance Suite gör det lättare att utveckla applikationer som överensstämmer med säkerhetslagstiftning, som Consumer IoT Security Standard EN 303 645, UK & Australian 13 Best Practices och US Cybersecurity Improvement Act (NISTIR 8259).

IoT Security Foundation, en ideell branschförening där Secure Thingz är en grundande medlem, har utvecklat ett ramverk för IoT säkerhet (IoT Security Compliance Framework), som gör det möjligt för organisationer att implementera en självcertifieringsmetodik som täcker 13 riktlinjer för bästa praxis inom säkerhet. Consumer IoT Security Standard EN 303 645 är baserad på de 13 bästa metoderna och betraktas som the security benchmark för IoT inom konsumentelektronik. Både standarden och riktlinjerna innehåller grundläggande säkerhetskrav för applikationer, något som utvecklare bör uppnå i sin utveckling av nya produkter. Compliance Suite från IAR Systems och Secure Thingz gör det möjligt för organisationer att snabbt utveckla applikationer där dessa grundläggande krav är inkluderade, vilket ger säkerhet för befintliga applikationer samt lägger till säkerhetsriktlinjer för ny funktionalitet för att framtidssäkra nästa generation av produkter för inbyggda system.

Compliance Suite för Renesas RX levererar en uppsättning utvecklingsverktyg för säkerhet som är integrerad med IAR Embedded Workbench. Dessutom innehåller Compliance Suite for Renesas RX praktisk vägledning genom ett paket med kurser som leds av Secure Thingz egna säkerhetsexperter, vilket täcker ämnen som introduktion till inbyggd säkerhet och tillgängliga verktyg och lagstiftningsöversikt, samt praktiska guider i hur man efterlever säkerhetskraven.

Comments are closed.