Annons

IAR säkrar NXP-processorer

IAR Systems säkerhetsverktyg C-Trust har utökats med stöd för processortillverkaren NXPs Arm Cortex-M33-baserade processorer LPC55S6x. Detta utökade stöd kommer att hjälpa företag att förenkla implementation av säkerhet i sina produkter.

– Samarbeten med viktiga partners och att noga lyssna på våra gemensamma kunders behov är en del av vår företagskultur och vår produktutveckling, kommenterar Stefan Skarin, VD på IAR Systems. Vi kommer att fortsätta ta tillvara på våra starka relationer på marknaden för att hjälpa våra kunder både med att skapa nya säkra produkter på ett enklare sätt samt implementera säkerhet i existerande produkter.

– NXPs Arm Cortex-M33-baserade LPC55S6x-processor tillsammans med IAR Systems säkerhetslösningar hjälper utvecklare att få säkra produkter till marknaden snabbt, säger Brendon Slade, director MCU ecosystem på NXP Semiconductors. Vi är glada att samarbeta med IAR Systems och Secure Thingz för att göra det enklare att använda säkerhetsfunktionalitet för säkra lösningar inom industri och IoT.

Comments are closed.