Annons

Hög tid för presentationer till ECS

1 juni är sista dagen för att lämna presentationsförslag till Embedded Conference Scandinavia. Ämnesområdena omfattar: Hård- och mjukvarudesign och verifiering, Connectivity och anslutna enheter, Advanced Technologies och Design for Excellence.

Liksom tidigare år kommer konferensen att bestå av presentationsförslag inskickade av branschens viktigaste företag, både svenska och internationella, varvat med speciellt inbjudna talare och aktuella keynotes. Intresset för att skicka in bidrag brukar vara stort och en konferenskommitté kommer att granska, välja ut och kvalitetssäkra presentationerna.

ECS kommer i år att gå parallellt med S.E.E. – Scandinavian Electronics Event, vilket betyder ytterligare uppbackning av hela elektronikbranschen och rekordmånga åhörare på konferensen.

Ämnesområdena för 2020 i sin helhet är:
* Hardware Design & Verification
* Software Design & Verification
* Connectivity & Connected Devices
* 5G, IoT, IIoT, Cloud, Security
* Advanced Technologies
* AI, Autonomous Cars, Machine Learning
* Design for Excellence
* Design for Compliance
* Design for Sourcing
* Design for Manufacturing/Production
* Design for Test

Bidrag tas emot till och med den 1 juni 2020. För mer information, se Call for Presentations (pdf) och besök hemsidan.

ECS arrangeras i år för 15:e gången och har under åren utvecklats till att bli en av Europas största embeddedkonferenser. Det internationella tvådagarsevenemanget drar till sig 2 000 deltagare från 25 länder och består av en aktuell konferens, en utställning med ca 80 ledande företag och organisationer inom embedded, populära nätverksaktiviteter och den årliga utdelningen av Swedish Embedded Award.

Leave a Reply