Annons

HMS levererar den 7 miljonte Anybus-produkten

HMS Networks har nu levererat sin 7 miljonte Anybus -produkt. Leveransen gick till IAI Corporation (IAI) som använder Anybus embedded-teknologi från HMS för att ansluta industriella robotar och motion-system till olika industriella nätverk i fabriker runt om i världen.


Från vänster. Christian Berghdahl, Product Marketing Manager, Anybus, HMS Networks, Bartek S. Candell, General Manager – MU Asia, HMS Networks, Toshihisa Tsukuda , Manager Software Section II och Kazunobu Maruyama, Specialist Software Section I Development Dept. på IAI.

Produkterna inom Anybus embedded sortimentet möjliggör anslutning till alla populära fältbussar och industriella Ethernet-nätverk, och finns i chip-, brick- och modul-format för att möta olika integrationsbehov bland kunderna. IAI använder huvudsakligen Anybus CompactCom kommunikationsmoduler.
IAI och HMS har samarbetat framgångsrikt i nästan 20 år, och under den tiden har IAI använt flera olika generationer Anybus embedded-produkter.
– När vi startade utvecklingen för att integrera stöd för Anybus produkter för första gången för 18 år sedan så var det jag som utvecklade IAI’s applikationsprogramvara, säger Mr Tsukuda, Software Development Manager på IAI Corporation. Jag minns att HMS supportade oss på ett snabbt och trevligt sätt när vi hade frågor under utvecklingen. En av de största fördelarna med att använda HMS produkter är den utmärkta service och support som HMS bistår med lokalt genom sin japanska verksamhet. Vi använder fortfarande Anybusmoduler och stödet från HMS är oförändrat.
– Den första miljonen Anybus moduler tog oss mer än 10 år att leverera och nu har vi gått från 5 till 7 miljoner på bara två år vilket är fantastiskt, säger Staffan Dahlström, VD på HMS Networks. Vi är mycket glada över framgången med Anybus och är stolta över vår förmåga att säkerställa snabb, säker, smart och resurssnål kommunikation i tusentals fabriker runt om i världen.

Comments are closed.