Annons

Epicenter öppnar i Oslo

Epicenter expanderar i Norden och först ut är Oslo där ett nytt digitalt innovationshus slår upp dörrarna i november 2018.


Peter Jetzel, Epicenter Oslo and Patrick Mesterton, grundare och vd Epicenter

Efter framgångarna i Stockholm öppnades i våras Epicenter i Amsterdam och i oktober inviger även bolaget en digital plattform i New York. Epicenter Oslo kommer att finnas i den ikoniska Shell-fastigheten på Pilestredet 33 mitt i hjärtat av Olso. Huset ägs av Oslo Areal som är nära samarbetspartner i utvecklingen av Epicenter i Norge. Oslo som stad anses ha stor potential som en ny, växande tech-hub för start-ups och scale-ups. De första medlemmarna i Epicenter Oslo flyttar in under november månad.
Precis som i Stockholm skapas Epicenter Oslo för etablerade storföretag som vill utveckla sin digitala affär och för snabbväxande digitala bolag som kommit ur inkubatorfasen. Oslo Areal och Epicenter har gemensamt utvecklat en vision för att skapa en digital innovationsmiljö i världsklass. En urban miljö där medlemskap ger tillgång till samarbeten, innovations- och tillväxtlabb, kunskapspridning, event samt kreativa och smarta arbetsplatser.
– Framgångarna i Stockholm har lett till att vi får många förfrågningar, säger Patrick Mesterton, vd och grundare Epicenter. Tillsammans med Oslo Areal har vi nu lyckats hitta rätt hus och plats, här hoppas vi att Epicenter kan skapa en kreativ arena. I Norge har investeringar i start- och scale-ups ökat dramatiskt de senaste åren vilket är en spännande utveckling och vårt fokus på digital innovation och tillväxt passar den rådande norska marknaden väl. En stark, utökad närvaro i Norden skapar också fantastiska möjligheter och synergier för våra mer än 4000 befintliga medlemmar att växa och utvecklas.

Comments are closed.