Annons

Effektivare verktyg för Augmented Reality

Linköpingsföretaget XMReality AB, en ledande utvecklare av kunskapsöverföring inom Augmented Reality, lanserar nu XMReality Remote Guidance generation 6 med helt nytt gränssnitt och oöverträffad flexibilitet.

Augmented Reality har aldrig varit hetare än nu. Medan det finns många nöjesapplikationer inom AR väntas den verkliga vinningen på företagsmarknaden, särskilt inom fältservice.
XMReality har tio års erfarenhet av interaktiv kunskapsöverföring via smarta glasögon eller kameran i en mobil. Nu släpps den sjätte generationen av XMReality Remote Guidance som tar tekniken till en helt ny nivå och förenklar arbetet, breddar användningsområdet och ger större möjligheter till kunskapsöverföring och uppföljning.
Den nya versionen har uppdaterats med ett helt nytt gränssnitt för ett mer effektivt användande och snabbare anslutning. Nytt i generation 6 är även möjligheten till kommunikation telefon till telefon, något som tidigare inte varit möjligt och som ytterligare belyser mjukvarans hårdvaruoberoende.
I korthet innebär XMReality Remote Guidance generation 6 bland annat:
* Helt nytt gränssnitt för mer effektiv användning
* Telefon-till-telefon-kommmunikation
* Flexibelt byte under samtal mellan guidning, följande, överlappning med händer, pekare och mer
* Team-koncept adderat för att underlätta kunskapsdelning och samarbeten i team
* Förenklad licenshantering med självbetjäning för enklare uppgifter
* Standardiserade protokoll och kryptering för att passa mot vanliga företagspolicys
* KPI-verktyg för att kunden enkelt ska kunna se framsteg och ROI
–XMReality Remote Guidance generation 6 innehåller flera nya funktioner, men också en fantastisk användarupplevelse, säger Johan Castevall, VD på XMReality. Vår ledstjärna vid utvecklingen har varit att vi vill att användare ska gilla och vilja använda vår produkt och därför har fokus legat på att göra arbetet ännu enklare.

Comments are closed.