Annons

Defentry i samarbete med mySafety Försäkringar

mySafety Försäkringar kommer att samarbeta med cybersäkerhetsföretaget Defentry för att erbjuda sina kunder skydd mot ID-kapningar och andra bedrägerier.

I fjol fick 166 000 svenskar sin identitet kapad och hela 2,2 miljoner utsattes för försök. Det innebär att ID-kapningar fortsätter att vara ett av Sveriges vanligaste brott.
mySafety Försäkringar erbjuder ett ID-skydd som inkluderar bevakning, personlig assistans, juridisk hjälp, rättshjälp och ekonomisk ersättning för den som drabbats. Nu tar mySafety hjälp av Sting-företaget Defentry för att uppdatera bevakningsfunktionen som innefattar uppsikt av kundens identitet, dygnet runt, världen runt, såväl i det publika nätet som deep web och dark web.
Defentry grundades i Sverige 2015 och baseras på en egenutvecklad plattform som hanterar samhällets ökade krav på personlig integritet och säkerhet. Defentry samlar in och bearbetar data för att hjälpa konsumenter och företag att undvika intrång och bedrägerier enkelt och användarvänligt.
– Det här samarbetet är ett styrkebesked för Defentry och visar att vi är den ledande innovatören och leverantören av teknik inom ID-säkerhet, säger Christer Hernestig, VD på Defentry.
Sting-bolaget Defentry är ett internationellt Cybersäkerhetsföretag med bas i Sverige. Defentry har tagit fram den egenutvecklade ID-säkerhetsplattformen GNA som ihop med världsledande experter och organisationer arbetar för att bekämpa ID-stölder och hackade konton. Tillsammans förutses risker, ges råd och hittar nya lösningar som förebygger intrång och bedrägerier. Målet är att göra både slutkonsumenter och anställda mindre utsatta på nätet och ge dem alla tillbaka kontrollen på sin identitet.

Comments are closed.