Annons

Avancerad bildstabilisering i mellanpristelefoner

Uppsalaföretaget Imint integrerar sitt välkända Vidhance-system i Motorolas nya g100-telefon. Tanken är att de flesta mellanpristelefonerna i moto g-serien skall utrustas med Imints bildstabilisering och en rad andra funktioner.

– Imint och Motorola pressar tillsammans ner avancerad videoförbättring till ett bredare segment av smarta telefoner, säger Andreas Lifvendahl, CEO för Imint. Genom att lägga in Vidhance-lösningarna som standard i de flesta moto g-telefonerna skapar Motorola en serie mellanpristelefoner med videoprestanda som de dyraste flaggskeppstelefonerna.

moto g100 är den första Motorola-telefonen som får Imints nya Vidhance Selfie Mode. Den kombinerar bland annat Imints videostabilisering med AI-baserad ansiktsigenkänning. Den gör det också möjligt att automatiskt och stabilt centrera användaren i mitten av bilden även när kameran rör sig och vid dåliga ljusförhållanden.

Telefonen innehåller också Imints Vidhance Video Stabilization och Vidhance Dynamic Motion Blur Reduction, vilket gör det möjligt att skapa helt stabila och skarpa videofilmer i alla tänkbara ljusförhållanden.

Leave a Reply