Tritech prisas av congatec

Embeddedföretaget Tritech och datormodulspecialisten congatec AG inledde ett samarbete i maj 2013, och partnerskapet har utvecklats snabbt och framgångsrikt med flera nya utvecklings- och leveransprojekt.


Lars Hallberg, congatec och Patrik Björklund, Tritech Solutions

Congatec har utdelat priset “Newcomer of the Year EMEA (Europe, Middle East and Africa) 2013" till Tritech. Michael Klett som är partneransvarig för congatec i EMEA understryker betydelsen av priset:
– Priset utdelas till den nya partner som har skapat flest betydande affärsmöjligheter genom stark kundfokusering och stort engagemang. Speciellt har vi även premierat Tritechs höga tekniknivå och förmåga att finna framgångsrika lösningsprojekt.
Tritech har en lång tradition av att utveckla och leverera embeddedlösningar till svensk industri, och samarbetet med congatec passar väl in i Tritechs strategi att hjälpa kunder att snabbare ta fram nya produkter.
– Återanvändning, för att förkorta utvecklingstiden, blir alltmer centralt i nya utvecklingsprojekt, vare sig det handlar om byggblock från kunder och/eller Tritech, eller plattformar från strategiska partners som congatec, säger Patrik Björklund, försäljnings- och marknadschef på Tritech Solutions.

Comments are closed.