Annons

Tar med IoT i sängen

Allt fler prylar i vår absoluta närhet blir uppkopplade. Nu kommer den uppkopplade penisringen som avslöjar din prestation i sängen och ger dig tips på förbättringar tills nästa gång. Den ger dig också uppgifter om hur många kalorier du bränt och topp- och medelhastighet på penetreringen.

Produkten är döpt till Lovely och dess skapare söker för närvarande gräsrotsfinansiering på Indiegogo. Den är inte bara en vibrerande penisring utan kan även övervaka kroppsrörelser under själva akten och sända data till din mobilpryl. Via en app får du sedan sexrelaterade, personligt anpassade förslag på förbättringar och idéer på ställningar som du kan prova nästa gång baserat på ditt rörelsemönster och vilka du redan provat (det finns 120 förslag i lager). Du kan också få uppgifter på hur många kalorier du bränt, rörelsehastigheter, g-krafter och uthållighet med mera.

Mätningarna sker med hjälp av ett sensorchip med accelerometer, gyroskop och magnetometer och uppkopplingen sker via Bluetooth. Man behöver heller inte känna någon större tidspress. Batteritiden är specificerad till sju timmar, men bara två timmar om vibratorn är påslagen. Appar finns för iOS och Android med Bluetooth 4.0 och priset kommer inte bli mycket högre än det uppkopplade armband du tar på dig i joggingspåret eller gymmet.

Comments are closed.