Chargestorm visar upp sin laddteknik

En miljon besökare beräknas till bilmässan i Barcelona 12-22 maj. Mässan är en de största i världen och därmed en självklar plats för lansering av Chargestorms produkt som tar ett helhetsgrepp kring laddning av elfordon.

Biden visar en väggmonterad
laddprodukt från Chargestorm

 
Chargestorms produktportfölj löser såväl drift, övervakning och laddning av elfordon samt ger laddtjänstoperatören möjlighet att ta betalt för sina tjänster. Tillsammans med sin Spanska samarbetspartner C10 Cleantech ställer Chargestorm ut på mässan för att visa upp sin unika laddlösning för hela fordonsbranschen.

– Vi ser med spänning fram emot att lansera vår produkt på Bilmässan i Barcelona. Där får vi möjlighet att visa upp vår teknik och komma i kontakt med flera viktiga aktörer såsom fordonstillverkare, teknikutvecklare och investerare. Vi ser vårt deltagande på bilmässan som startskottet för vår internationella satsning säger Magnus Frykholm, försäljningschef på Chargestorm.

Deltagande på mässan sker i samarbete med C10 Cleantech en aktör med stort kontaktnät i Spanien. Chargestorm ser väldigt positivt på samarbetet och tillsammans för parterna redan diskussioner med Barcelona Stad om möjligheten att få leverera Chargestorms laddinfrastruktur till staden som vill sätta upp ett hundratal laddstolpar det närmaste året, enligt ett pressmeddelande.

Alla ledande varumärken kommer att närvara på mässan för att visa upp de mest spektakulära bilarna och de senaste trenderna inom branschen.

ChargeStorm är ett LEAD-företag. LEAD är en företagsinkubator som stöttar utvecklingen av innovativa, unika och tillväxtorienterade bolag genom en strukturerad process och anpassad coachning. Verksamheten ägs av Linköpings Universitet och finansieras därutöver av Norrköpings respektive Linköpings kommun samt Innovationsbron. I dagsläget stöttar verksamheten 20 bolag.

Comments are closed.