Annons

Verktyg från konstruktion till produktion

Under rubriken ”Think. Create. Produce” på Embedded World visar Arrow Electronics upp en rad produkter och tjänster som kan hjälpa medlemmar av tillverkarsamfundet att omvandla sina innovativa idéer till produktion.

01arrow03

Nystartade och etablerade företag kan alla dra nytta av en uppsättning av online-verktyg som tillsammans med Arrows många leverantörer och globala logistikkapacitet kan snabba upp time-to-market. Arrow kommer även att introducera tre nya produkter som uppfyller specifikationerna 96Boards på mässan.
Besökare kan lära sig att dra nytta av Arrows relationer med crowdfundingpionjären Indiegogo. Genom att samarbeta med Indiegogo kan Arrow lägga kritiska resurser i händerna på entreprenörer, såsom komponentupphandling och online-designverktyg, och även att dela med sig av sin expertis på resan från konstruktion till produktion.
Det kommer även att finnas möjligheter att utforska den omfattande uppsättningen av designverktyg, online-tekniksamarbete, referenskonstruktioner och ”how-to”-innehåll som Arrow nu gör tillgänglig via sin webbplats. Arrow kommer också att visa en fri, integrerad, molnbaserad version av designlösningen Cadence OrCAD Capture som gör det lättare för konstruktörer och tillverkare att integrera forskning och komponentval i sin designmiljö. Orcad Capture Cloud sparar utvecklingstid och hjälper entreprenörer att få ut sina produkter på marknaden snabbare och mer kostnadseffektivt.
När nu IoT (Internet of Things) blir en så viktig del av så många inbäddade projekt har Arrow utvecklat en rad IoT-lösningar alltifrån enskilda komponenter, moduler, systemmodulenheter (SOM) och mer sofistikerade bevis på konceptet. Montern på Embedded World kommer att innehålla en rad community- kort tillsammans med Arrows egenutvecklade moduler däribland SmartEverything IoT-kort, prototypplattform för M2M-applikationer och en ny instegsvariant av hård- och mjukvaruplattformen ARIS för IoT.
Dessutom kommer Arrow att avslöja hur man kan hjälpa företag utanför IoT-området med högre nivå på tjänster för utveckling, integration och styrning. Fokus kommer speciellt att ligga på verktygs- och programvaruprodukterna Arrow Evolve IoT. Dessa omfattar hårdvarukonfiguration och systemintegration för IoT, genomförande av Cloud-dataplattformar och nätverksunderhåll. För första gången visas tre nya produkter till specifikation 96Boards, som definierar en serie av standardiserade formfaktorer och ett urval av processorer för att möta olika prisklasser. De nya korten kallas Meerkat, Chameleon96 och SysNet1012.

Comments are closed.