Annons

Tålig surfplatta

Samsung lanserar Galaxy Tab Active2, en surfplatta som är IP68-klassad och har ett stöttåligt yttre.

11samsung03

Surfplattan är optimerad för att användas av företag i varierade miljöer och väder. Med funktioner som ”Glove Mode” går det att använda surfplattan även med handskar på och tack vare S-Pen är det enkelt att navigera i menyer och appar och snabbt signera direkt på skärmen. S-Pen behöver dessutom inte laddas och fästs enkelt fast i skyddet på surfplattan.
Tab Active2 har Samsungs säkerhetslösning KNOX för hög datasäkerhet, flerfönsterläge för maximal produktivitet och ett SDK (Software Development Kit) tillgänglig för anpassad app-integration, vilket innebär att företag kan addera sina egna appar för att fungera i flerfönsterläge och med S-Pen. Den har också fingeravtryckssensor och ansiktsigenkänning för snabb och säker biometrisk identifiering.
Plattan är redo för Augmented Reality (förstärkt verklighet) vilket kan användas för att projicera information om ett objekt framför enheten för att exempelvis visualisera hur man inspekterar och reparerar en maskin, visar ritningar på byggnader, ser information om värme och gas eller används för att utbilda personal.
Galaxy Tab Active2 klarar 1,5 meters djup i 30 minuter och klarar fall på upp till 1,2 meter med skydd.

Comments are closed.