Annons

Programmet för STEW 2017

Nu kan Swedsoft presentera programmet för årets upplaga av konferensen, Software Technology Exchange Workshop, STEW (18-19 oktober). Konferensen syftar till att uppmuntra och lyfta fram goda exempel på forskningssamarbeten mellan industrin och akademin samt att inspirera till nya samarbeten.

STEW 2017 erbjuder som vanligt en bred agenda med bidrag från både akademin och industrin. På programmet finns många välrenommerade talare som presenterar ämnen som:
Artificial Intelligence in smart sustainable societies
What happens when offshore teams are on-boarded in complex evolving software-intensive products?
More efficient testing and a higher quality software product – How to achieve both?
– Det är glädjande att kunna erbjuda alla dessa intressanta bidrag som kommit in till årets STEW, säger Stefan Andersson, ordförande i Swedsoft. Kommittén har haft en utmaning i att välja presentationer. Jag ser mycket fram emot att höra presentationerna och de diskussioner som uppstår under STEW 18-19 oktober.
Registreringen till årets evenemang är nu öppen och inom kort släpps årets öppningstalare och keynote.
– Förra året gjordes ett omtag om STEW som utvecklades till en tvådagarskonferens. Resultatet på utvärderingen gav ett väldigt positivt svar. I år skruvar vi till ytterligare ett antal saker och är stärker de punkter vi fått feedback på. Vi hoppas på att få välkomna många nya och gamla deltagare på årets upplaga av STEW, säger Rikard Andersson, projektledare för STEW.

Comments are closed.