Annons

Pekskärmsmodul och utvecklingsplattform för IoT

Imsys lanserar Imsys EMBLA – en pekskärmsmodul och utvecklingsplattform för olika applikationer inom IoT. Produkten är baserad på Imsys rekonfigurerbara och mikroprogrammerbara processor.

04imsys01
EMBLA är optimerad för programutveckling med maskinoberoende kod i Java eller C och levereras komplett med antingen en 4,3 eller 7-tums färgpekskärm. EMBLA har en modulär uppbyggnad och kan förses med olika I/O-kort för att möta olika typer av kravprofiler. Användningen av Imsys egenutvecklade processorplattform tillåter dessutom stegvis skalbarhet vad gäller integration av applikationer med hög volym, från moduler till till IP-licenser. EMBLA är speciellt lämpad för batteridrivna IoT-applikationer.
– EMBLA ger full frihet inom grafik och bildbehandling, med möjligheter att rulla, zooma och spela videoklipp, säger Jan-Erik Lennefalk, VD på Imsys. Vi tror att användarna kommer att bli överraskade av att EMBLA-modulen kan generera så högkvalitativ grafik och ljud, medan de kör program som är programmerade i Java eller C.

One Response to “Pekskärmsmodul och utvecklingsplattform för IoT”

  1. Har tills för något år sedan alltid gillat Hannah och Amanda, men saker som detta (liknande situationer med gamla vänner pratades det ju om i podden) är så barnsliga! Varför ska hela familjen kollektivt gå in på hans instagram och avfölja för att han vill gå vidare i karriären? Trodde de att de skulle ha sin älsklings-Dannis för alltid och kände sig övergivna när han ville jobba med annat? Det känns som att det börjar lysa igenom mer och mer hur Hannah, Amanda och resten av Schulmans egentligen är. En sak jag alltid stört mig på i fredagspodden är alla sanningar de dras med, för att sedan en kort stund därefter bestämt hävda att det nu gäller det motsatta. Även Klara Svensson (trettio plus trevar) jobbade ju på Perfect Day en kort stund men sa snabbt att det inte var vad hon hade tänkt sig.. buy viagra online