Annons

Pekskärmsmodul och utvecklingsplattform för IoT

Imsys lanserar Imsys EMBLA – en pekskärmsmodul och utvecklingsplattform för olika applikationer inom IoT. Produkten är baserad på Imsys rekonfigurerbara och mikroprogrammerbara processor.

04imsys01
EMBLA är optimerad för programutveckling med maskinoberoende kod i Java eller C och levereras komplett med antingen en 4,3 eller 7-tums färgpekskärm. EMBLA har en modulär uppbyggnad och kan förses med olika I/O-kort för att möta olika typer av kravprofiler. Användningen av Imsys egenutvecklade processorplattform tillåter dessutom stegvis skalbarhet vad gäller integration av applikationer med hög volym, från moduler till till IP-licenser. EMBLA är speciellt lämpad för batteridrivna IoT-applikationer.
– EMBLA ger full frihet inom grafik och bildbehandling, med möjligheter att rulla, zooma och spela videoklipp, säger Jan-Erik Lennefalk, VD på Imsys. Vi tror att användarna kommer att bli överraskade av att EMBLA-modulen kan generera så högkvalitativ grafik och ljud, medan de kör program som är programmerade i Java eller C.

Comments are closed.