Annons

Order på maskritare till Mycronic

Mycronic har fått order på ett maskritarsystem som ersättning till ett äldre system för tillverkning av fotomasker för bildskärmar. Systemet är beräknat att levereras till en kund i Asien under första halvåret 2018.

Detta är den sjunde ordern inom ersättningserbjudandet sedan introduktionen. Prisnivån för ett ersättningssystem byggt på Prexision-plattformen ligger normalt i spannet 12–16 miljoner USD, beroende på konfiguration och typ av inbytessystem.
Mycronic har en unik ställning som den enda leverantören i världen av utrustning för tillverkning av avancerade fotomasker för bildskärmstillverkning. Många system är idag äldre än 10 år och att underhålla dessa system blir mer och mer utmanande. En del av Mycronics kunder med äldre maskritare har också behov av en mer modern produktionsutrustning. Mycronic erbjuder ett skalbart system, byggt på Prexision-plattformen, i utbyte mot ett äldre system.
– Våra kunder forsätter att byta in äldre system, säger Magnus Råberg, affärsområdeschef för Pattern Generators på Mycronic AB. Genom vårt erbjudande får kunderna möjlighet att öka produktiviteten och de får samtidigt en långsiktig servicelösning.

Comments are closed.