Annons

Nytt dispenseringssystem från Mycronic

Mycronic AB lanserar maskinserien MYSmart, en komplett portfölj med utrustning för dispensering och skyddslackning för elektronikproduktion, på Productronica-mässan i München den 14-17 november 2017.

11mycronic03

Produktportföljen som redan idag används av ledande globala tillverkare inom fordons-, flyg- och konsumentelektronik i Asien gör Mycronic till världens fjärde största leverantör av avancerad produktionsutrustning för dispensering och skyddslackning till elektronikindustrin.
Genom förvärvet av Axxon 2016 fick Mycronic en ledande position på den kinesiska dispenseringsmarknaden och en bred produktportfölj av produktionssystem för dispensering och skyddslackning.
– Med maskinserien MYSmart har Mycronic standardiserat teknologin och erbjuder nu en kostnadseffektiv och mångsidig produktfamilj till kunder på en global marknad, säger Clemens Jargon, VP Global Dispensing.
MYSmart kommer att finnas i tre produktserier; fristående dispenseringsrobotar i MYT-serien, flexibla dispenseringssystem för produktionslinor i MYD-serien samt system för skyddslackning av kretskort i MYC-serien. MYT-serien inkluderar två kompakta och robusta dispenseringsrobotar, MYT10 och MYT50, för mindre seriestorlekar och prototyptillverkning. MYD-serien erbjuder MYD10 och MYD50, för en mer automatiserad dispenseringsprocess integrerad i produktionslinor. Plattformen MYC50 är mångsidig och hanterar alla vanligt förekommande skyddslacker för tillämpningar där mediet appliceras som spray, film eller med nål.

Comments are closed.