Annons

Ny VD för Sinf

Sanna Arnfjorden Wadström tillträder som ny VD för Sinf, Svensk Industriförening. Hon efterträder tidigare VD Joakim Norlén. Sanna har en bakgrund inom mätteknikbranschen och kommer senast från en konsultroll där hon arbetat med stöd vid generationsskiften.

– Från styrelsens sida är vi mycket nöjda att kunna presentera Sanna som ny VD för Sinf, säger Johan Andersson, styrelseordförande, Sinf. Det är sällan man träffar en så engagerad och inspirerande företagare som Sanna. Hon är en innovativ och kompetent resurs med djupa kunskaper inom företagande. Detta tillsammans med hennes driv ser jag som en stor tillgång.
Sanna har en gedigen erfarenhet inom mätteknikbranschen där hon arbetat i 27 år, varav åtta år som VD och delägare i familjeföretaget Intab. Hon har dessutom flera års engagemang i Sinf, senast som 2:e vice ordförande. Sanna kommer närmast från konsultbranschen där hon föreläst och väglett generationsskiftande företag i deras skiftesprocesser. Sanna kommer fortsätta arbeta med generationsskiftesfrågan inom ramen för Sinf och därmed utökas också erbjudandet till medlemmarna.
– Jag ser framemot att bredda Sinfs tjänsteutbud genom att kunna stötta medlemmarna vid generationsskiften och hjälpa dem till mer lönsamma ägarskiften. I min roll inom mätteknikbranschen har jag dessutom arbetat mycket med att stötta företag i deras problemlösning, säger Sanna Arnfjorden Wadström.
Under ledning av Sanna kommer Sinf arbeta vidare med den juridiska rådgivningen och frågor som kompetensförsörjning, leveransvillkor, utbildning och andra viktiga företagarfrågor. Genom sina tidigare roller har Sanna utvecklat ett stort kontaktnät och kommer huvudsakligen arbeta från Sinfs kontor i Stockholm, men även från Västra Götaland där hon tidigare haft sin bas.

Comments are closed.