Annons

Molntjänster via ruggad handdator

Panasonic har inlett partnerskap med mjukvaruföretaget B2M Solutions för ett utökat tjänsteutbud genom lanseringen av den molnbaserade Software-as-a-Service (SaaS)-lösningen Toughbook Smart Service.

11pana07

B2M Solutions driver Panasonics skalbara och molnbaserade Sofware-as-a-Service (SaaS)-lösning Toughbook Smart Service, som ger organisationer och företag möjligheter att samla in och analysera data från mobila enheter för att hantera och underhålla dessa i realtid. Tjänsten hjälper även företag att hålla koll på enheternas nätverksprestanda, programanvändning, störningar och batteritid för bättre produktivitet och kostnadsbesparingar.
– Genom samarbetet med B2M Solutions, kommer vi att kunna erbjuda våra kunder värdefull affärsinformation för att kunna vidta åtgärder i realtid på deras mobila enheter ute på fältet. Tack vare möjligheten för fältarbetare att få prestandaanalyser i realtid kan eventuella driftstörningar i enheterna både upptäckas och åtgärdas snabbare, innan problemen har hunnit bli alltför betydande, säger Rob Blowers, GM på Panasonic Computer Products Europe.

Comments are closed.