Annons

Mera MYPro i Asien

Mycronic har fått en order på flera MYPro-system från en större taiwanesisk kontraktstillverkare av elektronik. Ordern omfattar en MY300 ytmonteringsmaskin och fyra stycken MY700-system för höghastighetsdispensering.

Utrustningen kommer att levereras under första kvartalet 2018 och installeras vid två produktionsenheter i Kina och en i Taiwan. Affären har ett totalt ordervärde på cirka 6 MSEK.
– Den här ordern är ett genombrott för Mycronic i ett nytt marknadssegment, säger Clemens Jargon, VP Global Dispensing, Assembly Solutions. MY700 är den i särklass snabbaste utrustningen för jet-dispensering inom elektronikindustrin och de system som nu levereras kommer alla att ersätta stenciltryckare i elektronikproduktion där frekventa jobbyten sker.
Mycronic lanserade under våren 2017 maskinserien MYPro, en serie avancerad produktionsutrustning som hjälper industrin att möjliggöra nästa generations elektroniktillverkning. MY700 kan hantera alla typer av kretskort, från enkla standardkort till komplexa och flexibla kretskort, genom att beröringsfritt och i höga hastigheter applicera lodpasta och monteringsvätskor.

Comments are closed.