Annons

LG Electronics inreder hos M3 SmartWorld

När M3 SmartWorld bygger upp ett uppkopplat hem på mässan Hem, villa & bostadsrätt är LG på plats för att visa dagens och framtidens teknikprodukter.

10lg01

Fler och fler produkter i våra hem blir uppkopplade och inom en snar framtid kommer det inte längre bara vara önsketänkande att kunna styra bland annat belysning, värme, lås, larm och mycket annat genom appar i våra mobiltelefoner och smarta klockor. Men även om utvecklingen för uppkopplade produkter och tjänster har gått fort är det långt ifrån alla som äger eller har kunnat testa på de många funktioner som redan idag finns tillgängliga.
LG är på plats på mässan Hem, villa & bostadsrätt och visar upp produkter som LG Signature OLED W och LG TWINWash vilka alla bidrar till att göra hemmet smartare. Besökare kan på plats både testa produkter och prata med LG:s experter på det uppkopplade hemmet som kan visa och berätta om hur LG kan hjälpa alla med att skapa sitt eget smarta hem med både dagens och framtidens teknik.
På plats går det till exempel att testa LG:s Magic Mobile Connection som gör det möjligt att parkoppla TV och mobiltelefon. Användaren kan genom Magic Mobile Connection skärmdela sin mobil till TV:n, strömma media från mobil till TV, använda mobilappar på TV:n och styra mobilens touchkontroller med LG:s Magic Remote. Med LG SmartThinq, som både är kraftfullt och enkelt att förstå och använda, är det också lättare än någonsin att både bygga och styra sitt smarta hem med till exempel sitt uppkopplade kylskåp eller tvättmaskin från LG.
– Genom att få ett uppkopplat hem har framtiden anlänt på riktigt, säger Sofie Hedman, nordisk PR-manager på LG. Man kan nu använda sin smartphone för att ställa in värmen i huset eller starta sin robotdammsugare för att rengöra golven innan du kommer hem. Det går att sätta igång sin tvättmaskin och torktumlare eller kontrollera status på sin tvätt när som helst, var som helst. Livet blir helt enkelt enklare.

Comments are closed.