Annons

Klas Eklund och Jennie Wilund talar på Produktivitetsdagen

För femte året i rad bjuder Prevas in till Produktivitetsdagen den 21 september på World Trade Center i Stockholm. Under en halv dag ges möjligheten att träffa personer från ledande industriföretag och inspireras om hur man kan ta till vara på digitaliseringens möjligheter för att ytterligare öka sin produktivitet.

Huvudtalare är Klas Eklund, medan Jennie Wilund agerar inspiratör och moderator.
Klas Eklund är pedagog, författare och hållbarhetsekonom på SEB. Klas Eklund är en flitig skribent och uppskattad föredragshållare med närmare 900 publicerade artiklar i tidningar, tidskrifter och antologier. ”Vår ekonomi – en introduktion till samhällsekonomin” (Studentlitteratur) är Sveriges mest sålda lärobok i ekonomi och är översatt till bland annat ryska och kinesiska.
Jennie Wilund, utbildad metallurg från KTH, är en före detta stålkokerska som jobbat på chefsposition i den digitala världen i över femton års tid. Hon har varit med och byggt upp företag från grunden och gjort ett antal framgångsrika resor på bland annat Aftonbladet, Stardoll och Avalanche Studios. Idag brinner hon för att skapa effektiva organisationer och team.
– Vi ser fram emot Produktivitetsdagen den 21 september som är ett kostnadsfritt inspirationsseminarium för industriföretag, säger Christer Ramebäck COO på Prevas. På scenen kommer vi även att hälsa personer från bland annat Ericsson, Volvo Cars, Löfbergs och Orkla välkomna för att berätta om sina produktivitetsresor. Och vi kommer att få ta del av de senaste trenderna och kraven inom exempelvis underhåll, spårbarhet, säkerhet och energioptimering.

Comments are closed.