Annons

Joakim Norlén ny VD för Sinf

Den 6 november tillträdde Joakim Norlén som ny VD för Svensk Industriförening Sinf. Joakim har en bakgrund inom elektronikindustrin och kommer närmast från sensortillverkaren SICK.

– Det ska bli otroligt roligt att vara med och skapa en bredare medlemsservice genom att stärka Sinfs erbjudande med ytterligare tjänster samt en ökad tydlighet, säger Joakim Norlén, ny VD för Sinf.
Joakim Norlén har en gedigen erfarenhet inom elektronikindustrin där han arbetat med försäljning, utveckling, produktion och som VD för två bolag. Joakim kommer senast från sensortillverkaren SICK där han var försäljningschef för SICK Sverige AB och global Key Account Manager för ABB.
– Från styrelsens sida är vi mycket nöjda med rekryteringen av Joakim Norlén, säger Johan Andersson, styrelseordförande Sinf. Han har den personlighet, driv och det affärsmannaskap som vi letat efter. Med Joakim på plats kommer vi fortsätta arbeta för att ge våra medlemmar bättre förutsättningar att säkerställa tillväxten i deras verksamheter.
Sinf levererar rådgivning inom arbetsrätt, affärsjuridik och affärsutveckling och kommer under ledning av Joakim arbeta vidare med frågor som betalningstider, leveransvillkor, utbildning och andra viktiga företagarfrågor.
Medlemmarna i Sinf är både industri- och tjänsteföretag, samt ett 20-tal branschorganisationer.

Comments are closed.