Annons

Intelligent laddare för fordon och industri

Powerbox lanserar en ny produkt i sin Automotive Line, den smarta DC/DC ENA200-Charger. Laddaren har laddningsalgoritmer för ett antal standardbatterier, men kan också laddas med applikationsspecifika profiler.

10powerbox02

ENA200-Charger är mikrodatorstyrd och har laddningsalgoritmer för optimerad laddning och långt batteriliv. Den har förprogrammerade laddningsalgoritmer för standard blybatterier, AGM (Absorbed Glass Matte), Gel celler och Kalcium. Applikationsspecifika profiler kan också laddas ner vid Powerbox Configuration Centers för att passa kundspecifika applikationer.
ENA200-Charger har temperaturövervakning för lasten och intelligent gnistskydd. Den finns för matning från 12 V- och 24 V-system och levererar en smart justerbar utspänning för 12 V-batterier. Laddningsströmmen är upp till 15 A och toppeffekten 216 W. ENA200-Charger har galvanisk isolation på 500 VDC (ingång/utgång/hölje).
Laddaren har samma format som de isolerade DC/DC omvandlarna ENA100 och ENA200. IP21-lågprofilhöljet i polykarbonat med måtten 116 x 88 x 18mm gör den till en av de tunnaste DC/DC-laddarna på marknaden.

Comments are closed.