Annons

IAR Systems stödjer Amazon FreeRTOS

IAR Systems kommer att stödja det nyligen lanserade IoT-operativsystemet Amazon FreeRTOS. Tillsammans med Amazon Web Services (AWS) kommer IAR Systems att möjliggöra för utvecklare att snabbt få tillgång till allt de behöver för att enkelt kunna utveckla och felsöka IoT-applikationer baserade på Amazon FreeRTOS.

Amazon FreeRTOS erbjuder verktyg som utvecklare behöver för att snabbt och enkelt bygga uppkopplade enheter och utveckla inbyggda applikationer utan att behöva oroa sig för komplexiteten i att skapa miljontals enheter. Amazon FreeRTOS är baserat på FreeRTOS, och inkluderar mjukvarubibliotek som gör det enkelt att på ett säkert sätt koppla enheter lokalt till AWS Greengrass, koppla dem direkt till molnet, och att fjärruppdatera dem. För nya enheter kan utvecklare välja mellan en mängd olika kvalificerade processorer från IAR Systems och AWS samarbetspartners, inklusive Texas Instruments, Microchip, NXP och STMicroelectronics.
– AWS är glada att tillsammans med IAR Systems erbjuda utvecklare verktyg med hög prestanda och integration för att utveckla och felsöka uppkopplade applikationer, säger Richard Barry, Principal Engineer, Amazon Web Services, Inc. Mjukvaruutveckling blir allt mer komplex och kritisk, och behovet av att ha tillgång till de rätta verktygen för att skapa, optimera och felsöka sin kod är överhängande.
– Många av våra kunder använder FreeRTOS och de nya funktionerna som AWS adderar kommer att göra det möjligt för våra kunder att ta utvecklingen av uppkopplade enheter till nästa nivå, säger Lotta Frimanson, Product Manager, IAR Systems. Lösningarna från AWS och IAR Systems ger tillgång till högpresterande integrerade verktyg som låter utvecklare fokusera på innovation och värdeskapande i sin utveckling.

Comments are closed.