Annons

FundedByMe når 100 000 investerare

Måndagen den 13 November, 2017, uppnåddes 100.000 registrerade investerare på crowdfundingplattformen för Svenska crowdfundingsajten FundedByMe.

Detta är en historisk milstolpe i företagets historia. Av de 100,000 medlemmarna är ca 65% från Sverige och resten från övriga Norden, Europa och Asien. Bolaget har etablerat sig som ett globalt crowdfundingbolag och efter samarbetet med konkurrenten Privanet i Finland förväntas siffrorna öka snabbt.
Finansieringsmodellen (crowdfunding for equity) är egentligen urgammal, där många går ihop för att kunna finansiera önskat företag eller projekt. Det som FundedByMe möjliggör med sin plattform är att man sammanför metoden med ny teknik på en global nivå. Detta i sin tur leder till att man enkelt kan identifiera många potentiella delägare som kan tänka sig investera i lovande bolag. Presentationsmetoden för bolag som söker finansiering via FundedByMes plattform gör det enkelt för registrerade användare att överblicka och bedöma bolag utifrån investeringspotential.

Comments are closed.