Annons

Full HD med låg bandbredd

Panasonic har introducerat en ny serie nätverkskameror med full HD-upplösning. I kombination med  företagets senaste mjukvara kan lagrings- och nätverksbandbredden reduceras med så mycket som 80 procent utöver H.265.

09pana03

De två nya boxkamerorna, WV-S1132 och WV-S1131 är de första kamerorna från Panasonics nya kameraplattform i-PRO Extreme. Kamerorna introduceras som en del av ett nytt H.265-system som inkluderar en recorder (WJ-NX400) och mjukvara (WV-ASM300).
Plattformen drar fördel av kraften i H.265-kompression, som ger en bandbreddsreduktion på 50 procent jämfört med H.264. I kombination med Panasonics Smart Coding-teknologi, erbjuder plattformen en oöverträffad 80-procentig effektivitetsförbättring av bandbredd och lagring utöver H.265-nivån.
En ny förbättrad Super Dynamic-funktion garanterar samtidigt att ansikten förblir synliga även under utmanande ljusförhållanden, för att ge bästa möjligheter för identifikation.
H.265-plattformen är utrustad med Panasonics säkra kommunikationssystem, som visades på IFSEC 2016 och som skyddar kameran, recordern och mjukvaran mot olaga intrång. Systemet ger skydd i tre olika områden – genom datakryptering, kommunikationskryptering och ett kontroll- och identifierings-nyckelsystem – för att ge ett säkert och stabilt skydd som garanterar robustheten i de videobevis som erhållits.

Comments are closed.