Annons

Frekvensomformare upp till 22 kW

Eaton har utökat sitt sortiment av kompakta PowerXL DC1 frekvensomformare med en 22 kW-modell. Det ger en enhetlig lösning från 0,37 till 22 kW som är lätthanterlig och snabb att driftsätta.

12eaton01

Typiska applikationer för DC1-sortimentet är pumpar och fläktar, transportörer, roterande maskiner, bestrykningssystem och fyllningsmaskiner.
Installationen av DC1 frekvensomformare är snabb och enkel. Dessutom kan parameterinställningar, när de har fastställts, överföras till fler enheter med en knapptryckning med hjälp av ett USB-minne. Det gör dem särskilt lämpliga för seriella tillämpningar.
Alla DC1-modeller har kapslingsklass IP20, med IP66 för storlekar upp till 7,5 kW. Eftersom prestanda inte påverkas ens i omgivningstemperaturer på upp till 50 °C kan enheterna användas i kontrollskåp eller i krävande miljöer, samt i distribuerade tillämpningar.
CoDeSys funktionsblock gör det möjligt för alla PowerXL frekvensomformare att enkelt anslutas till Eaton-styrsystem och HMI-system. Förutom standardgränssnitten Modbus RTU och CANopen ger hela produktsortimentet möjlighet till anslutning med Eatons intelligenta teknik för kablage och kommunikation, SmartWire-DT.

Comments are closed.