Annons

Dags att skicka in presentationsbidrag

Arrangörerna av Embedded Conference Scandinavia (ECS) presenterar nu sitt Call for Papers för årets konferens som hålls den 6-7 november på Kistamässan i Stockholm. Företag och talare i branschen är välkomna att skicka in sina förslag på presentationer senast den 18 maj vilket är en ny tidigarelagd deadline.

03ecs01

Liksom tidigare har ECS en konferenskommitté som ansvarar för att sammansätta programmet och granska alla bidrag som skickas in. Kommittén, som inte är helt färdigställd ännu, kommer att bestå av representanter från både industri och akademi och kommer att ledas av Ulf Bodin som arbetar på Luleå tekniska universitet (LTU) som biträdande professor och avdelningschef på EISLAB (Embedded Internet Systems LAB).
– Förra året fick vi in rekordmånga bidrag att välja bland och konferensen blev väldigt spännande och innehållsrik. Vi ser fram emot samma kvalitet på bidragen i år och siktar på ännu ett toppenprogram, säger Ulf Bodin.
Embedded Conference Scandinavia 2018 kommer att ha följande tre fokusområden men självklart är även andra tekniskt intressanta bidrag välkomna:
Embedded Software: Operating Systems, Open Source Software, Machine Learning, Security, Tools and methods, Test and verification
Hardware Solutions: FPGA and SoC solutions, COTS platforms, Adapted System Solutions, Low Power Solutions and processors, Test and verification
IoT, IIoT, Cyber-Physical Systems (CPS) & Security: Infrastructure, Networks & Sensors

Comments are closed.