Annons

Conrad startar mönsterkorttjänst

Conrad Business Supplies lanserar nu en ny paneuropeisk mönsterkorttjänst i samarbete med mönsterkorttillverkaren Eurocircuits. Tjänsten gör det möjligt för konstruktörer att snabbt och enkelt beställa mönsterkort från samma källa som de använder för komponenter.

06conrad02

Designriktlinjerregler finns tillgängliga för gratis nedladdning och en designregelkontroll (DFC) är tillgänglig för att säkerställa att alla uppladdade mönster överensstämmer med riktlinjerna.
De lösningar som erbjuds inkluderar prototypkort utan lödmask eller silkscreen (NAKED proto) för snabb konceptverifiering samt kompletta prototypkort (PCB proto) och FR-4 blyfria lödningskompatibla mönsterkort med upp till 16 lager med linjebredder så små som 90 mm (STANDARD-pool).
Mönsterkortsortimentet är anpassat till industristandarder och omfattar även ”flex-to-install”- mönsterkort (SEMI-FLEX-pool), RF-lämpliga mönster (RF-pool) och enskiktigt isolerat metallunderlag (IMS-pool) för hög effekt. Conrad kan leverera oramade rostfria stenciler till mönsterkort.
– Flexibiliteten och enkelheten i den nya tjänsten gör beställning av mönsterkort över hela Europa mycket enklare än tidigare, säger Melanie Lauer, VP International Marketing (B2B) hos Conrad Electronic. Genom partnerskap med Eurocircuits kan vi erbjuda ett brett sortiment av mönsterkortlösningar med ner till en dags leveranstid.

One Response to “Conrad startar mönsterkorttjänst”

  1. Det blir rejäla kortytor om minsta ledarbredd är 90 millimeter.

    0,09 mm låter rimligare. Riktigt bra, faktiskt. Är det ekonomerna som försöker sig på teknik? Ni vet dom där snubbarna som inte kan skilja mellan millioner (M), tusendelar (m) och miljondelar (grekiska my). Alldeles oavsett om det handlar om sträckor eller penningar.

    Men initiativet är bra. Ska testa dem nästa gång.