Annons

BeagleCore från Conrad

Conrad Business Supplies och BeagleCore har etablerat ett globalt distributionspartnerskap som gör datormodulen BCM1 och startpaketet BCS1 tillgängliga för Conrads kunder över hela världen. Enheterna är baserade på utvecklingskortet BeagleBone.

11conrad08

Modulerna kommer att ingå i den växande mängden av över 5000 utvecklingssatser som redan finns tillgängliga från Conrad och som är avsedda för professionella och industriella embedded-lösningar.
BeagleCore BCM1 är en miniatyriserad datormodul för industriella eller kommersiella tillämpningar och som innehåller de centrala funktionerna i BeagleBone Black i en frimärksstor LGA-modul. Således kan den integreras på kundkretskort och tillföra nya möjligheter för utvecklare av professionella hårdvarulösningar. BeagleCore BCM1 kan användas, till exempel, för att skapa regulatorer för vattenreningsverk samt interaktiva pekskärmar för mobil mätutrustning i svåra miljöer.
Startpaketet BeagleCore BCS1 fungerar som en snabbstartsutvecklingsplattform och består av datormodulen BCM1 och ett standardiserad baskort för att ge de expansions- och anslutningsmöjligheter som behövs för att utveckla IoT-projekt eller inbäddade industriprojekt. Layouten är kompatibel med BeagleBone Blacks enheter och kringutrustning.

Comments are closed.